2477720
Geleverde Woorden
955
Geslaagde Opdrachten
126
Interessante Interviews
3081
Liter Koffie Verbruikt

Teksten van mijn hand

Succesverhaal voor GAC Business Solutions

“Ik denk dat ik met deze software twee keer zo veel omzet kan draaien”

 

“Geen maatwerk, maar standaard oplossingen. Dat was mijn uitgangspunt. Je kan er altijd voor kiezen om een knop te verplaatsen zodat alles makkelijker loopt. Maar wij hebben steeds weer de afweging gemaakt: dit is het systeem, dit het proces. Is het niet praktischer om het proces zo bij te stellen dat het goed op het systeem past?”

Over ons tekst voor Dimensys Process & IT Consulting

Onze organisatie

 

Automatiseren is mensenwerk. Daarom staat de mens centraal binnen de naam Di-mens-ys én binnen de organisatie. Expertise en teamgeest komen samen bij onze projecten. Van Young Professional tot Business Consultant werken we aan één geïntegreerde oplossing die de verwachtingen van de klant overtreft.

 

Lees het hele verhaal op de website van Dimensys.

Achtergrondverhaal voor PCM

“Asperges oogsten met robots en sensoren”

 

Na de Verenigde Staten is Nederland de grootste exporteur van landbouw-producten in de wereld. Toch blijft asperges oogsten nog erg arbeidsintensief. Dat gaat namelijk nog niet met machines. Hoewel… Cerescon uit het Brabantse Heeze heeft als eerste bedrijf in de wereld een automatische oogstmachine voor asperges gepatenteerd en ontwikkeld, de Sparter.

 

Lees het hele verhaal op de website van PCM.

Blogbericht voor EasyStep2

“KPI’s? Gooi die managementporno maar in de Maas!”

 

Wie ‘meten is weten’ zegt, kan rekenen op een instemmende knik. Behalve van de timmerman. Die pareert naar alle waarschijnlijkheid met ‘meten is meten’. We raden voor inzet van Power BI een bezoek aan die timmerman aan. Meten is makkelijk, maar weten vloeit daar niet automatisch uit voort.

 

Lees het hele verhaal op de website van EasyStep2.

Jouw tekst hier?

Besteed je writer’s block uit

 

Hoe lang staar je al naar een knipperende cursor op een lege pagina? Besteed je writers block uit en ik vul die blanco pagina met jouw boodschap.

 

Aan de slag!