Teksten op maat

Teksten op maat

Lezers zijn ongeduldig. Copywriting voor websites zou daarom kort en bondig moeten zijn. Maar hoe vindt een zoekmachine een te korte tekst? Ik combineer journalistieke technieken met SEO-inzichten. Het resultaat? Teksten die beginnen met de boodschap en daarna de diepte ingaan. Ongeduldige lezers kunnen snel door, zoekmachines vinden je en wie meer wil weten kan lekker verder lezen.

Website Copywriting

Teksten voor websites zoals productpagina's en succesverhalen.

Content Marketing

Marketingteksten met inhoud zoals whitepapers en inhoudelijke blogs.

(Interne) Communicatie

Interne communicatie zoals policywijzigingen, business updates en jaarstukken.

Journalistiek

Toegankelijke teksten zoals achtergrondverhalen, interviews, stappenplannen en recensies.

Technieken

Oprolbaar

Mijn teksten beginnen met de belangrijkste informatie. Haakt de lezer af na de eerste zin, dan is de boodschap al geland.

SEO

Niemand leest een onvindbare website. Ik pas zoekmachine-optimalisatie (SEO) toe om de vindbaarheid te verhogen.

Customer Journey

Door strategisch in te spelen op de customer journey weet jouw klant al wie jij bent, voor je hem ooit gezien hebt.

Mogelijkheden

Algemene Teksten

Alle tekst die jij nodig hebt: productpagina’s, dienstenoverzichten, korte omschrijvingen bij video, een persoonlijke boodschap. Zonder tekst geen website.

Succesverhalen

De beste reclame blijft mond-tot-mond. Succesverhalen zijn de online variant. Ik zet je klant in het zonnetje, jij schittert in de weerkaatsing.

Blogberichten

Om aandacht te krijgen, zul je erom moeten vragen. Blogberichten bieden resultaat, als je maar regelmatig blijft publiceren. Geen tijd? Daar ben ik voor!

Nieuwsbrieven

Wil je snel een boodschap voor het voetlicht brengen of meer aandacht voor een deel van je site? Ik stel een nieuwsbrief samen.

White Papers

Verzamel contactinformatie met een informatieve white paper. Ik schrijf ze op basis van aangeleverd materiaal, interviews of eigen research.

Interne Mailings

Presenteer het nieuwe leaseplan. Geef vitaliteit op de werkplek aandacht. Presenteer de resultaten aan je medewerkers. Hoe? Laat mij de interne mailing schrijven.

Vacatureteksten

Presenteer je vacatures in heldere taal. Ik schrijf in de stijl van jouw organisatie en optimaliseer gelijk voor LinkedIn en vacaturebanken.

Interviews

Ik interview graag, zowel telefonisch als op locatie. Met persoonlijke verhalen geef ik een gezicht aan je organisatie. Ook gebruik ik de kennis van jouw experts voor tekst met diepgang.

Services-1-SEO-Marketing-Image

Leaflets en Fact Sheets

Voor een snel en bondig overzicht van (technische) kwaliteiten is een leaflet of fact sheet onmisbaar. Ik stel ze voor je op.

Blank Image
Productie

KEMIE

Blank Image
Dienstverlening

RW Totaalafbouw

Blank Image
IT Dienstverlening

Drie-O Automatisering